Var vi finns

it konsulter luleåVår huvudsakliga verksamhet är förlagd i Karlshamn, och det är även där vi har vårat huvudkontor (den så kallade Datorsalen). Vi har även möjlighet att resa ut till kunder i omnejden, och vi planerar att expandera vår verksamhet efter behov. Utöver vårt kontor i Karlshamn har vi till exempel nyligen utökat vår verksamhet med ett kontor i Luleå, och de it konsulter Luleå har att bjuda på är precis lika kunniga som de man hittar i vårt huvudkontor.

Besöka oss

Ett sätt att ta kontakt med oss på är att göra det på digitalt sätt, och du hittar vår aktuella e-postadress under kontaktuppgifter. Därtill kan du ringa upp oss för att prata med oss över telefon där du kan ställa frågor till oss, eller boka möte med oss för en konsultsession. Du kan även besöka oss i Datorsalen om du befinner dig i Karlshamn, och på plats har vi två experter som kan hjälpa dig med att komma tillrätta och känna dig som hemma: Kristian Stålhandske samt Dieter Müller. Vi håller även på att upprätta vårt kontor så att du ska kunna besöka våra it konsulter Luleå, och när vi har gjort iordning våra lokaler kommer vi att posta en adress i vårt nyhetsflöde.

Vad du får ut av mötet

it konsulter luleåAnledningen till att besöka oss är givetvis att man vill få ut något av mötet. Oavsett om man bestämmer möte med de it konsulter Luleå står värd för eller om man stämmer möte med de som sitter på huvudkontoret är upplevelsen i stort sett densamma. När man har ett kundmöte med oss kommer första mötet att gå ut på att etablera vad man vill ha utfört, och på vilket sätt vi kan hjälpa dig med att verkställa det. Under mötet kommer du även att få gott om tillfälle till att lära känna oss, och du kommer även att få en bra uppfattning om exakt hur vi kan hjälpa dig. Därefter kommer antalet kundmöten att variera beroende på vilken typ av tjänst man är ute efter, och i vilken omfattning. När vi väl har etablerat vad ni är ute efter och vad som behövs för att verkställa det kommer våra möten givetvis även att omfatta kostnaden och tidsåtgången, eftersom det definitivt är något man vill ha på papper innan man påbörjar ett projekt eller ett samarbete.

Hur vi arbetar med kunder

De allra flesta av våra kunder är företag som vill ha återkommande konsulttjänster, men vi arbetar flexibelt och är öppna för såväl stora som små projekt. Du som kund kan alltid känna dig säker i att få den tjänst och den uppmärksamhet som behövs eftersom vi i våra kundmöten kan sätta upp ett schema och en tidsram som fungerar för alla. Beroende på vad du behöver kan det behövas att våra konsulter finns på plats på företaget eller arbetsplatsen där tjänsten ska utföras, men många av våra tjänster utförs  på distans. Det innebär att vi snickrar ihop det du behöver på plats i våra kontor och sedan kommer och installerar det i era miljöer. Men vi kan givetvis komma fram till ett arbetssätt som fungerar för dig och ditt företag.