Kontaktuppgifter

E-post: info@datorsalen.se
Telefon: (+46) 0-00 00 00
Adress: Datorsalen AB, Drottninggatan 100, 374 35 Karlshamn

pobrany-plik

Pressmeddelande

Viktigt meddelande till alla kunder: Nu har Datorsalen.se en ny och uppdaterad hemsida med alla trevliga finesser som detta inkluderar. Vare sig du är gammal kund eller en nyfiken potentiell så finns det något för dig. Vi har gjort allt ifrån nyhetsflödet till kontaktinformationen mer lättnavigerat då vi enligt feedback hade lite för många väggar med text innan.

Du kan på den nya sidan läsa om våra nuvarande förehavanden samt bli konstant uppdaterad om eventuella nyheter vi delar med oss utav. Vi har dessutom helt gjort om vårt kundcase med mer genomgående beskrivningar om de tidigare projekt vi är lite extra stolta över. En dag kanske just ditt projekt står med här, vem vet? Ge oss en utmaning så kommer vi lösa ditt problem med södra Sveriges bästa IT-kompetens!

Den nya sidan är utvecklad med vår nya Gustav-mall så är du intresserad att uppdatera din egen hemsida till ett liknande interface kan du höra av dig till info@datorsalen.se så ska vi se vad vi kan göra åt detta. Utöver det trevligare utseendet så har Gustav-mallen även enkelt tillgång till RSS, nyhetsflöde, länkning till sociala medier samt färdigt interface för inkorporering av webbshop.

I anslutning med att vi släpper vår nya sida så öppnar vi även dörrarna till vår sommarutbildning i våra nya webblösningar där vi bland annat kommer förklara funktionerna hos Gustav-mallen mer ingående. Vi kommer hålla utbildningen två gånger online under Juli månad samt på plats på Hotell Brofästet i Kalmar för de som är sugna på att resa lite. Intresseanmälningar gör som vanligt hos utbildning@datorsalen.se