Jobba hos oss

Vill du arbeta med ett av Sveriges trevligaste företag. Här har vi ett nära sammanbundet team som satsar hårt på att alla ska känna sig välkomna. Vi söker drivna, kreativa människor som hungrar efter att lära sig mer och vill arbeta i en fartfylld och varierad miljö. Känner du att du passar in på den beskrivningen? Då ska du kolla in våra lediga jobb nedan.

Projektledare

Har du minst 5 års erfarenhet av projektledning inom IT-branschen? Du har troligtvis goda kunskaper i Scrum, Kanban och/eller Agile samt vana i användandet av projektstyrningsmodeller i stil med PPS. Du har gärna vertifiering inom produktutveckling eller projektledning, förslagsvis PMP eller IPMA.

Du har god förståelse för iterativ produktplanering och god praktisk kunskap i att leda IT-relaterade projekt. Kanske har du ett portfolio med produkter vi känner igen?

Som person har du lätt för att prata med både kunder och kollegor och vet att allt är en lagprestation och ingen insats är för liten. Du är bra på att ta initiativ och vet balansen mellan att lyssna på input och sätta ner foten när saker går för långt. Ditt stora mål är att finna nya utmaningar och övervinna dessa med ett team bakom dig varje steg på vägen.

Låter det intressant? Hör då av dig till jobb@datorsalen.se

Systemutvecklare

Businesswoman talking on mobile phone

Brinner du för programmering? Ser du magin bakom koden som kan skapa ting från tomma intet och lösa problem som innan verkat helt osårbara? Vi letar om dig med minst tre års praktisk erfarenhet eller motsvarande utbildning som har god vana med .NET, C# och HTML5. C++ och JavaScript är meriterande men inte nödvändigt.

Du är troligtvis van vid att arbeta i team och har antagligen använt antingen Scrum eller Kanban som planeringsmodell tidigare. Du är öppen för feedback och vet vikten av denna samt är villig att dela med dig av idéer som du tror kan hjälpa dina kollegor att utvecklas.

Vi ser gärna att du inte är rädd för att ta egna initiativ men också att du respekterar dina befintliga projektledare. Du förstår att allt är en lagprestation och ingen roll är för liten. Ditt mål är att komma med de smartaste lösningarna på de svåraste problemen.

Låter det som dig? Hör då av dig till jobb@datorsalen.se